Wat bieden wij?

Iedereen bij CRIO krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan. Je bepaalt samen met ons je eigen loopbaan, met de nadruk dus op persoonlijke groei. Een coach zal je wegwijs maken in ons bedrijf. We ondersteunen je financieel in het volgen van opleidingen en trainingen.

We onderscheiden ons van vele bedrijven door de werksfeer de werkomgeving en de enorme diversiteit in onze bedrijven. En natuurlijk onze talloze leuke bedrijfsuitjes die jaarlijks de revue passeren.

Als innovatief en trendsettend bedrijf bieden we hoogwaardige werkplekken waar we ons vooral richten op je persoonlijke ontwikkeling. Mensen krijgen de ruimte bij CRIO, hun talenten worden gestimuleerd. Er zijn veel doorgroei mogelijkheden, binnen de verschillende bedrijven.

Wij verwachten alleen je maximale inzet. Die is altijd nodig , al helemaal in de huidige economie waar alleen bedrijven met passie en het juiste team de juiste toon kunnen zetten en het hoofd boven water houden.

Bijna iedere medewerker bij CRIO heeft eerst een stage of traineeship doorlopen en zijn baan verdiend door goede prestaties.